BBM Teknikk AS

Fritt valg av verksted til merkeservice

Ta din service hos bilverkstedet i Tønsberg - BBM Teknikk AS.

FRITT VERKSTEDVALG betyr at du fremdeles har full garanti- og reklamasjonsrett på bilen, enten du benytter et merkeverksted eller et frittstående verksted når du tar service.

FRITT VERKSTEDVALG = BILENS GARANTIER GJELDER!

Være imidlertid oppmerksom på at det er 3 krav som gjelder, og som BBM Teknikk oppfyller.

At kravene er oppfylt kreves for å få full garanti- og reklamasjonsretten skal fortsette å gjelde.

1. Dokumentasjon på jobben og reservedeler

Velger du å bruke et frittstående verksted, må du huske å få dokumentasjon på jobben som er gjort og reservedelene som er brukt. Arbeidet skal være fagmessig utført og i henhold til bilprodusentens retningslinjer. Bildelene skal være av original kvalitet, og verkstedet må være offentlig godkjent.

Spør gjerne verkstedet om de har kunnskap nok til å vedlikeholde og dokumentere arbeidet på bilen i henhold til garantien. Det er verkstedets ansvar å fremskaffe dette. Er denne dokumentasjonen i orden, så gjelder garantiene på bilen.

Her kan du lese mer: http://www.autobransjen.no/Brosjyre_Bilgaranti.pdf 

2. Deler av original kvalitet

Når bilprodusentene bygger biler, kommer alle delene fra ulike underleverandører. Bremsene kommer fra én produsent, lyddemperen fra en annen, lyskasteren fra en tredje og så videre. Bilprodusentens «originaldeler» eller «merkedeler» er i 80 – 85 % av tilfellene laget av andre. De samme produsentene leverer de samme delene til ettermarkedet. Det innebærer at du finner identiske originale deler eller deler av minst samme kvalitet hos de frittstående verkstedene – ofte til en lavere pris.

 

3. Godkjent av Statens vegvesen

Pass på at verkstedet har dette skiltet «Godkjent av Statens Vegvesen» som du finner bilde av i denne artikkelen. Godkjent_verksted.

I Norge er det Statens vegvesen som godkjenner bilverksteder. Godkjenningen reguleres av forskrift om kjøretøyverksted, fastsatt av Vegdirektoratet. Forskriften stiller strenge krav til både lokaler, teknisk utstyr, kompetanse og kvalitetsstyringssystem.

Hvorfor velge oss til din bilservice i Tønsberg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Legg igjen en kommentar

Bestill time

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg!

Kontakt informasjon
Informasjon om kjøretøy
Når ønsker du time?